Het voordeel van up and coming artiesten is dat ze heel veel muziek uitbrengen. Vaak ongeremd, zonder teveel ingrijpen van een platenlabel. Mac Miller kwam in augustus 2010 nog met 18 nummers op K.I.D.S. (zijn eerste volwaardige mixtape), maar heeft er deze week ook gewoon 16 op Best Day Ever (Facebook) staan. En: compleet gratis!

Iets minder puberale problemen dit keer: het geld en de meiden komen makkelijker nu Miller aan het begin van zijn doorbraak staat. Voor hem is dat nieuw, maar bling and bitches zijn inmiddels wel een cliché. Gelukkig is de insteek heel erg positief zoals je van de beste dag ooit mag verwachten. De lijn van het eeuwige feest en het naar je zin hebben zet dus door en dat is een verademing op zich. Zeker niet de beste van het album, maar op Keep Floatin werkt Miller eindelijk samen met mede-Pittsburgher Wiz Khalifa.