De warmste Pasen sinds 1901 ligt achter ons en een heerlijke Koninginnedag ligt in het verschiet. Kan ik een korte broek aan? Uiteraard, en niet zo maar eentje! De afgelopen paar jaar zag ik er elke keer op het laatste moment van af om in m’n oranje (!) korte broek te gaan, dat vond ik dan toch iets te gewaagd. Dat verklaard gelijk ook waarom dat ding bijna nooit de kast uitgekomen is terwijl ik ‘m al minstens 10 jaar heb! Waarom iemand een oranje (!) korte broek 10 jaar lang in een kast laat liggen is pure Hollandsche zuinigheid: destijds kostte ’t monster al gauw ƒ90 gulden! Verklaar mij voor gek, noem ’t een hoax: dit is Italiaans linnen van Hugo Boss, gekocht in het pretentieloze Vinkeveen bij hofleverancier (!) Lutz Fashion (Twitter). Om ’t verhaal compleet te maken een paar modieuze plaatjes…

oranje korte broek

oranje korte broek

oranje korte broek

Veel plezier op Koninginnedag 2011!