Op 20 mei 2011 gaat het spektakel (een aanname) vol politiewerk, corruptie en jazz losbarsten. Volgende week donderdag ligt L.A. Noire eindelijk in de winkels, de game van Rockstar Games / Team Bondi die zich afspeelt in het na-oorlogse Los Angeles. Je bent nog maar net politieagent in de wervelende wereldstad en het is aan jou om verschillende zaken op te lossen. Gezien de vorige werkjes van Rockstar (GTA IV en Red Dead Redemption bijv.) zijn de verwachtingen hoog gespannen. Ik ga er niets meer over zeggen nu, na de klik doen alle trailers (8!) tot nu toe het werk.

Trailer #1

Trailer #2 (hier een informatieve, maar irritante versie)

“The Naked City” Vice Case (exclusief bij bestellingen)

Gameplay: Investigation & Interrogation

“A Slip of the Tongue” Traffic Case (exclusief bij bestellingen)

Trailer #3 (en hier weer de informatieve versie)

Gameplay: Rising Through The Ranks

De launch trailer