BNN was er bij Boardwalk Empire als de kippen bij: de serie over corruptie en misdaad in het Atlanta van de jaren 20 begon op 19 september 2010 in de VS en stond hier op 5 december van dat jaar klaar. Of het net zo snel zal gaan met Game of Thrones (gebaseerd op de fantasy-boeken A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin) is de vraag; ridders, prinsessen en af en toe wat draken zullen toch minder mensen aanspreken. De serie is er niet minder episch om want wat begint met duistere monsters met felblauwe ogen in de eerste aflevering mond al snel uit in een spannend epos a la Lord of the Rings inclusief dwergen, familievetes en zwaardgevechten. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen van bijna een uur het stuk en de Amerikaanse zender HBO begint nog deze zomer met de opnames voor een tweede reeks. Downloaden!

Het intro van de serie is een levendige kaart van het Game of Thrones universum, in dit interview met de maker lees je er alles over.