SoBe is een thee, sapjes en smaakwater producent uit South Beach, Florida. Smoothies, milkshakes, fruitdrankjes, aangelengd water, je kent het wel. Van die overpriced vloeistoffen die je ongetwijfeld in het ‘herboren en hippe’ Amsterdam Noord kunt scoren op een plek zoals Recensiekoning die onlangs nog omschreef in de (eerste twee alinea’s van de) recensie van restaurant Hannekes Boom. Hoe dan ook, voor een nieuwe campagne heeft het merk voormalig Victoria’s Secret model Kate Upton ingezet en dát is goed nieuws.

Ze schitterde gisteren al in de YouTupdate, maar op de website van SoBe kunnen we de stare contest uit de tv-reclame ook na doen. Veel heeft het niet om het lijf (haha) en als je wint trakteert het model je op wat een oneindig speels filmpje lijkt. Om een beetje een indruk van haar te krijgen:

http://youtu.be/Kajx4er_ZFA

Zelf heeft het model trouwens best een mooie website. In minimalistisch zwart-wit opent de site met een full-screen reclame voor Guess verkenning van haar lichaam, waarna je in het portfolio heel eenvoudig door haar werk kunt bladeren. Met één klik springt dat werk vergroot naar voren en om het af te maken kun je Upton volgen via Facebook en Twitter.

UPDATE: Kan je het spelletje niet winnen? Hier de foto’s.