‘Zanger Rinus And Romana Chill On A Scooter In Bizarre Dutch Music Video’ kopte de Huffington Post afgelopen woensdag ineens. Zanger Rinus is echt zo’n dingetje dat werkt op het internet: gekke danspasjes, een belabberde tekst op suffe draaiorgel-melodieën, compleet met semi-amateuristische videoclip. In 2009 stond ‘singer Rinus’ al eens op GeenStijl’s Dumpert met het liedje Hey Marlous, niet toevallig opgenomen op een kermis. De Huffington Post wist twee alinea’s serieuze analyse op de nieuwe single Met Romana op de scooter los te laten, het is immers die tijd van het jaar, dan kunnen dit soort dingen.

Ondertussen is Rinus trots op zijn succes en hebben fans een site ingericht op www.zangerrinus.nl met al zijn werk.

De teller van de scooter plaat? Die staat op bijna 40 duizend. Niet slecht.