Midden juli en het lijkt wel herfst. Een regenachtig weekend en in de bios draait bijna niets leuks. Als het goed is ben je ook bijna door Game of Thrones heen, maar gelukkig ben ik vandaag op alweer een nieuwe tv-serie gestuit: Suits. Als de zeer intelligente schoolverlater Mike Ross per ongeluk de selectieprocedure van een groot advocatenkantoor binnenvalt omdat hij aan de politie probeert te ontkomen na een mislukte drugdeal, neemt topadvocaat Harvey Specter hem in dienst. Mike heeft helemaal geen rechten gestudeerd, maar zijn fotografische geheugen en ambitie om ooit advocaat te worden brengen hem ver.

Mike Ross (Patrick J. Adams) als de slacker die een unieke kans krijgt op een topbaan als advocaat

Mike Ross

Harvey Specter (Gabriel Macht) als één van de beste (en gevoelloze) advocaten van New York voor advocatenkantoor Pearson Hardman

Harvey Specter

Jessica Pearson (Gina Torres) als één van de partners  van het advocatenkantoor

Jessica Pearson

Rachel Zane (Meghan Markle) als de bloedmooie en intelligente kantoorhulp

Rachel Zane

Louis Litt (Rick Hoffman) als een bittere collega van Specter en bovendien jaloers op diens promotie

Rachel Zane