Regie: Jake Kasdan
Cast: Cameron Diaz, Jason Segel e.a.
Kijkwijzer: 12, seks, grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholmisbruik

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) is een golddigger dus als haar rijke verloofde er een punt achter zet zal ze alles op alles zetten om een rijke man aan de haak te slaan. Helaas voor Elizabeth heeft ze geen andere keus dan terug te gaan naar haar baantje als basisschool docent, werk dat ze haat en waar ze niet geschikt voor is…

Bad Teacher is een voorspelbare comedy. De aantrekkelijke Diaz geeft slecht of geen les, de gymleraar heeft een oogje op haar en als blijkt dat de tijdelijke docent Scott Delacorte (Justin Timberlake) een rijke familie heeft, is de jacht geopend. Gek genoeg zijn het de seksistische grappen (met name van Diaz) die werken.

Het geheel is erg mat. Te weinig goede grappen, een oninteressante Diaz, een teleurstellende Timberlake. Het is zomer en het zal in Hollywood ook zomer zijn, deze acteurs hadden er geen zin in.

Eindcijfer: 5,5