Matthew Epstein begon begin deze maand aan een avontuur: met een komisch filmpje en de website GooglePleaseHire.me probeerde hij de aandacht te trekken van de zoekmachine zodat hij wellicht een sollicitatiegesprek kon afdwingen. Gisteravond was er ineens witte rook in de vorm van een tweet: “Came to an agreement with a tech company out in San Francisco. Moving in 2 weeks. Is it Google? Stay tuned for blog update! #winning”

Het is natuurlijk niet bewezen dat ‘a tech company’ Google is. Wel heeft het bedrijf daar een kantoor (Street View) én gaat Epstein zijn definitieve werkgever bekend maken op YoutTube. De grootste videosite ter wereld en toevallig een dochteronderneming van datzelfde Google. Een iets sterkere aanwijzing geeft hij zelf: “Today I accepted and formally agreed to a product marketing manager offer put forth by a company out in California.” Mountain View, Cali is waar het Google hoofdkwartier (Street View) zich bevind.

Meer informatie volgt ongetwijfeld als Epstein aan ’t werk gaat.