Tyrese Gibson (Twitter) is de naam. Die eeuwig jonge en kale man uit twee van de Fast & Furious films. Ik wist het niet, maar die gast maakt al sinds 1998 muziek. Hele natte, kleverige seks R&B. Via de muziekwereld is hij ook vrienden met mede-Fast & Furious acteur en rapper Ludacris, die dan toevalligerwijs op z’n nieuwste album Open Invitation meedoet. Die plaat komt pas op 11-11-11 (wat leuk!) uit, maar je hoeft alleen de eerste single te snappen om de sekswaarde te kunnen beoordelen.

Strak in ’t pak, dure zonnebril, extravagante villa. Tyrese heeft alles uit de kast getrokken voor de video van z’n nieuwe single Stay. Let wel, de beste man begon ooit in Sweet Lady (1998) met het aantrekken van een wulpse jonge griet in een donkere steeg en drukke bus, dit is from rags to riches in z’n puurste vorm. Enfin, de vraag blijft of hét een beetje te doen is op Stay. Luister zelf:

Zo zijn we snel klaar natuurlijk, op naar de eindbeoordeling! Wat betreft het scoresysteem van deze rubriek: kids doen het goed bij smeuïge teksten (speen) op zwoele, sensuele beats (rammelaar) met als het even kan een verleidelijke videoclip (melkfles). De totaalscore (babies) staat los van die criteria en kan dus altijd wat hoger of lager dan het gemiddelde uitvallen.

2 lyrics
Lyrics: Tyrese heeft dan misschien het eeuwige leven (en eeuwige jeugd?!) uitgevonden, de tekst is niet het toonbeeld van overdreven intelligentie. De zwoele stem en ditto blik in z’n ogen maakt dan weer een hoop goed natuurlijk…

5 beats
Beats: Geen commentaar.

5 videos
Video’s: Zie de inleiding van dit artikel. ALLES trekt Tyrese uit de kast voor z’n vrouw.

5 babys
Eindscore: Ik dacht niet dat Bon Iver overtroffen zou worden. Ik had het mis.