Na het teleurstellende tweede seizoen The Walking Dead is vorig week Mad Men weer afgetrapt en na vandaag mag je achter de download klimmen voor het tweede van Game of Thrones. Nu eerst nog maar een keertje Mad Men. De dubbele aflevering om het vijfde seizoen mee af te trappen kabbelde vorig weekend rustig voort langs alle personages, wel zo handig na een hiaat van anderhalf jaar. Veel aandacht was er voor de nieuwe vrouw van hoofdpersonage Don Draper, gespeeld door de wonderschone Jessica Paré. Megan Draper zingt voor zijn veertigste verjaardag het Franse liedje Zou Zou Bisou uit 1960 en die versie was direct verkrijgbaar op iTunes.

Dat ze het belachelijk klinkende liedje in een te kort jurkje, wulps door het beeld dansend ten gehore bracht zal geholpen hebben bij de plotselinge populariteit van het origineel op YouTube. Na afgelopen zondag schoot het omhoog van zo’n 5000 tot meer dan 300.000 kijkers.

Nog voordat de aflevering was afgelopen werd Dusty Springfield ingezet met het veelzeggende You Don’t Have To Say You Love Me uit 1966.