De link was snel gemaakt. The Next Web ging ter gelegenheid van de The Next Web Conference 2012 een koe in een weiland laten poepen en op basis daarvan prijzen weggeven en het logo van WordPress-ontwikkelaar Van Ons is, jawel, een koe. De koe van The Next Web heet Klara en zal tijdens de conferentie ongeveer driemaal daags een vlaai leggen op het logo van één van de sponsoren. Mensen die op de juiste sponsoren – waaronder naast Van Ons ook KPN, Carlsberg en Mailchimp – hebben gegokt maken kans op een iPad 2 en tickets naar dezelfde conferentie in Sao Paulo, Brazilië. Meedoen is heel makkelijk: je ramt op Dungville.com op drie logo’s, plaatst bewijs van je deelname op Twitter of Facebook en je doet automatisch mee.
[[image file=”dungville-big.jpg” alt=”Dungville.com” title=”Dungville.com” ]]