Vrijdag aanstaande trapt gastland Polen voor het EK 2012 af tegen Griekenland. Zaterdag speelt het Nederlands elftal de eerste groepswedstrijd tegen Denemarken. Het zal een extra interessant toernooi worden omdat veel topteams kampen met uiteenlopende problemen. Engeland bleek in de aanloop vooral aan het feesten en verloren speler na speler door blessureleed. Portugal verloor met 3-1 van Turkije in het laatste oefenduel. Italië is onderwerp van een omvanrijk omkoopschandaal waardoor enkele spelers uit de selectie zijn geplaatst en de bondscoach terugtrekking overweegt. Duitsland verloor met 5-3 van Zwitserland en spelers van Bayern München zouden nog aangeslagen kunnen zijn door het verliezen van de Champions League finale. Oranje dan? Dat loopt redelijk op rolletjes al rommelt het tussen spitsen Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie.

Ik ga mijn voorspellingen voor de GadgetTest.nl EK-Pool 2012 in ieder geval iets wijzigen…