YouTupdate (49)

Zondag 10 Juni 2012 | 09:19 uur

Op de radio kwam Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen een dikke 600 keer voorbij in de maand mei. Leuk voor haar, minder leuk voor de Nederlandse luisteraar. Om het echt af te leren heeft DJ 3LAU het nummer opgenomen in z'n set als dance remix en zet ik 'm op de voorpagina van de YouTupdate. De cheerleaders van de Miama Dolphins playbacken mee in piepkleine bikini's, voor het gemak. Raak jij nou wel opgewonden van deze plaat of alle andere muziek uit de YouTupdate, sinds kort staan alle beschikbare nummers van dit jaar in een playlist op Spotify!

The UMF Experience brengt dance eindelijk naar de Verenigde Staten met behulp van de Nederlandse DJ's Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack. Will.i.am van de Black Eyed Peas weet wel waarom het genre nu populair is in Amerika: "Because it's the truth." Juist.My Robot Friend - GoodbyeShelves - Against A WallThe Family Bones - If You Ever Need SomeoneBlood Orange - Champagne CoastMayer Hawthorne - Henny & GingeraleEdward Sharpe & The Magnetic Zeros - Man On FireWhoMadeWho - Running Man & The Sun (Pitfalls of Modern Man)College Tour met Eric Schmidt, de CEO van GoogleThe Most Outrages Way To Share A CokeTrailer iLL ManorsTrailer Wreck-it RalphTrailer TedHet zevende dagboek vanaf de set van The Hobbit

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.