Op de radio kwam Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen een dikke 600 keer voorbij in de maand mei. Leuk voor haar, minder leuk voor de Nederlandse luisteraar. Om het echt af te leren heeft DJ 3LAU het nummer opgenomen in z’n set als dance remix en zet ik ‘m op de voorpagina van de YouTupdate. De cheerleaders van de Miama Dolphins playbacken mee in piepkleine bikini’s, voor het gemak. Raak jij nou wel opgewonden van deze plaat of alle andere muziek uit de YouTupdate, sinds kort staan alle beschikbare nummers van dit jaar in een playlist op Spotify!

The UMF Experience brengt dance eindelijk naar de Verenigde Staten met behulp van de Nederlandse DJ’s Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack. Will.i.am van de Black Eyed Peas weet wel waarom het genre nu populair is in Amerika: “Because it’s the truth.” Juist.

My Robot Friend – Goodbye

Shelves – Against A Wall

The Family Bones – If You Ever Need Someone

Blood Orange – Champagne Coast

Mayer Hawthorne – Henny & Gingerale

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Man On Fire

WhoMadeWho – Running Man & The Sun (Pitfalls of Modern Man)

College Tour met Eric Schmidt, de CEO van Google

http://youtu.be/MT8mF4J-tmQ

The Most Outrages Way To Share A Coke

http://youtu.be/KEBJmZL8G1E

Trailer iLL Manors

Trailer Wreck-it Ralph

Trailer Ted

Het zevende dagboek vanaf de set van The Hobbit