Een staartje van de E3 dan. In de trailer leek het er op dat één van de hoofdrollen in de game The Last of Us vertolkt zou worden door actrice Ellen Page, een favoriet op dit blog. Het uiterlijk van het personage in de horror game en subtiele bewegingen kwamen sterk overeen, toch maakte ontwikkelaar Naughty Dog snel bekend dat het niet om de actrice gaat. Toevallig werd vorige week tijdens de E3 persconferentie van Sony al een game getoont waar de echte Page wel bij betrokken is. Beyond: Two Souls is van dezelfde makers als de verhalende games Fahrenheit (2005) en Heavy Rain (2010) en hoewel alleen een tussenscène getoont werd lijkt het erop dat we ons weer in een detective kunnen storten.

Er is behalve Page nog een reden om de beelden van Beyond te bespreken, deze zijn namelijk van uitzonderlijke kwaliteit. Zagen we eerder al een geweldige vertaling van de uitdrukkingen en bewegingen van echte acteurs in L.A. Noire, dit gaat weer een paar stappen verder. Let op het zweet op de gezichten, het geluid van sluitende lippen en gezichtsanimaties zoals nooit tevoren.

The Last of Us (niet met Ellen Page dus) ziet er vooral indrukwekkend uit in de bewegingen van de personages en gedetailleerde omgevingen. Op de beursvloer waren de eerste in-game beelden te zien.