Vorige weekend kwam er een eind aan het boeiende vijfde seizoen Mad Men en de week daarvoor zat het tweede van Game of Thrones er op. Gelukkig trapt het tweede seizoen van Suits vanavond af in Amerika. Uit de trailer blijkt dat het grote geheim van hoofdpersonage Mike Ross (Patrick J. Adams) waarschijnlijk uitlekt – namelijk dat hij bij een advocatenkantoor werkt zonder ooit rechten gestudeerd te hebben. Het eerste seizoen was in de VS geen mega succes en geen enkel Nederlands televisiestation kocht de rechten aan, maar ik vind alleen Rachel Zane (Meghan Markle) al meer dan genoeg reden om de serie nog eens voor te dragen.

Heb je het eerste seizoen gemist? Geen probleem, een recap en een vooruitblik na de klik.
Heb je zoals ik recent geen toegang meer tot ThePirateBay.org om Suits en andere series te downloaden? Bright heeft enkele tips. Je kunt natuurlijk ook terecht bij isoHunt.com.