De beste marketing campagnes van het afgelopen jaar

Vrijdag 22 Juni 2012 | 18:20 uur
Cannes Lions International Festival of Creativity

Dit weekend worden in Cannes op het International Festival of Creativity awards uitgereikt aan de beste reclame uitingen van het afgelopen jaar. Een aantal van de kanshebbers zijn in verschillende artikelen en rubrieken op dit blog al voorbij gekomen, maar ook een hele lading nog niet. Net als je dacht dat er (te) weinig echt originele tv-spots en campagnes werden gemaakt (ik beken, dat denk ik weleens) is het aan te raden dit top werk door te kijken. Verhalende reclamefilms van een minuut of 2, inspelend op emoties voeren de boventoon, maar kijk ook voor originele insteken.

Procter & GambleChipotleCanal+Sony PlayStation 3The GuardianDirecTVUnited Colors of Benetton'Kenny Powers en K-Swiss doen het weer'TNTVerband Austria SolarCarlsberg'Coca-Cola speelt Super Bowl 'live' na met ijsberen'

Goedendag,

ik wil jullie graag wijzen op onderstaand bericht over een guerrilla marketing campagne in Nederland die naast nationale media aandacht (voorpagina) ook internationale media aandacht heeft behaald. Wellicht leuk voor op jullie website?

Hartelijke groet,

Bart Mekels

Bart Mekels - 20-12-’12 13:48

Hoi Bart,

Om welke campagne gaat het? Denk dat je een link vergeten bent? :)

Logfather - 20-12-’12 14:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.