Dit weekend worden in Cannes op het International Festival of Creativity awards uitgereikt aan de beste reclame uitingen van het afgelopen jaar. Een aantal van de kanshebbers zijn in verschillende artikelen en rubrieken op dit blog al voorbij gekomen, maar ook een hele lading nog niet. Net als je dacht dat er (te) weinig echt originele tv-spots en campagnes werden gemaakt (ik beken, dat denk ik weleens) is het aan te raden dit top werk door te kijken. Verhalende reclamefilms van een minuut of 2, inspelend op emoties voeren de boventoon, maar kijk ook voor originele insteken.

Procter & Gamble

Chipotle

Canal+

Sony PlayStation 3

The Guardian

DirecTV

http://youtu.be/mcYWvvv75dM

United Colors of Benetton

‘Kenny Powers en K-Swiss doen het weer’

TNT

Verband Austria Solar

Carlsberg

‘Coca-Cola speelt Super Bowl ‘live’ na met ijsberen’