YouTupdate (50)

Dinsdag 10 Juli 2012 | 10:10 uur
YouTube

De eerste YouTupdate verscheen op 28 mei 2008 en vanaf februari 2010 (YouTupdate 21) verscheen er elke maand op de tiende van de maand een aflevering. Opmerkelijke, vaak nog onbekend muziek en videoclips, boeiende documentaires en tv-spots voeren de boventoon. Wat er ook op de voorpagina staat, op de tiende van elke maand piekt het aantal bezoekersaantallen enorm. Met deze snelheid verschijnt op 10 augustus 2015 aflevering 100, de playlist op Spotify zal dan lekker gevuld zijn. Matt and Kim stonden twee keer eerder in de rubriek, dit is Let's Go!

Jessie Ware - Wildest MomentsSantigold - Disparate YouthJeff the Brotherhood - SixpackTanishq Abraham is 8 jaar en gaat al naar de universiteit. In zijn vrije tijd programmeert hij graag.Begin 2009 plaatste ik in YouTupdate 10 al een Gymkhana oefenrondje van Ken Block. Gymkhana is een autosport discipline waarbij je zo snel mogelijk een parcour moet afleggen en in het vierde deel deed hij dat door het backstage terrein van Universal Studios. Gisteren was het tijd voor het spectaculaire vijfde deel: San Francisco.Assassin's Creed 3 trailerTax Dollars at WarA Future with SuperhumansProject Glas: Live Demo at Google I/O

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.