13 minuten The Dark Knight Rises

Vrijdag 13 Juli 2012 | 20:13 uur
The Dark Knight Rises

Op vrijdag de dertiende is een 13 minuten durende special over The Dark Knight Rises meer dan op z'n plaats. Na Batman Begins en The Dark Knight is het tijd om de trilogie met Christian Bale in de hoofdrol af te sluiten. Catwoman (Anne Hathaway) is terug met onduidelijke intenties en de badguy Bane (Tom Hardy) wil Gotham City opblazen, een mooie klus voor Batman. Volgende week vrijdag draait het slot in de Nederlandse bioscopen, dit is de beloofde reportage met een kijkje achter de schermen, interviews met de cast en natuurlijk beelden van de film zelf.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.