Tuesday Inspiration: Jack Bauer gebruikt Axe deodorant

Dinsdag 17 Juli 2012 | 18:43 uur
Tuesday Inspiration: Jack Bauer gebruikt Axe deodorant

Hoewel geen slechte producties, de reclames van Axe begonnen te vervelen. Het gegeven dat knappe vrouwen (of engelen) alles zullen doen om bij het mannelijk hoofdpersonage in de buurt te komen is uitgemolken. Keer op keer bleef het 'Axe effect' interessant door het vrouwelijk schoon, maar een iets andere insteek was welkom. Acteur Kiefer Sutherland, met zijn redelijk diepe stem vooral bekend als Jack Bauer uit de tv-serie 24 brengt die frisse wind. Het gaat nog steeds om het scoren van een vrouw, maar er ligt net wat meer gevoel in.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.