Tuesday Inspiration: Nederlandse dj's domineren in VS

Dinsdag 24 Juli 2012 | 17:25 uur
Tuesday Inspiration: Nederlandse dj's domineren in VS

Een maand geleden toen ik de trailer van Can U Feel It publiceerde in YouTupdate 49 voelde het verkeerd om jullie veel lekkerder te maken met het prachtige weer in Miami. Nu sluit het perfect aan, na de klik vind je de complete film. De organisator van het Ultra Music Festival interviewde de belangrijkste dj's uit de line-up en brengt de sfeer van het evenement dat eind maart 2012 plaatsvond goed over. De dj's hebben één ding gemeen: het zijn Nederlanders, of tenminste Europeanen. Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack en Fedde le Grand worden geflankeerd door David Guetta (Frankrijk), legende Carl Cox (Engeland) en Avicii (Zweden). Vandaag laat de Nederlander Robbert van de Corput alias Hardwell tegenover Nu.nl weten: 'Amerikanen zijn dolblij met Nederlandse dj's'.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.