Een maand geleden toen ik de trailer van Can U Feel It publiceerde in YouTupdate 49 voelde het verkeerd om jullie veel lekkerder te maken met het prachtige weer in Miami. Nu sluit het perfect aan, na de klik vind je de complete film. De organisator van het Ultra Music Festival interviewde de belangrijkste dj’s uit de line-up en brengt de sfeer van het evenement dat eind maart 2012 plaatsvond goed over. De dj’s hebben één ding gemeen: het zijn Nederlanders, of tenminste Europeanen. Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack en Fedde le Grand worden geflankeerd door David Guetta (Frankrijk), legende Carl Cox (Engeland) en Avicii (Zweden). Vandaag laat de Nederlander Robbert van de Corput alias Hardwell tegenover Nu.nl weten: ‘Amerikanen zijn dolblij met Nederlandse dj’s’.

http://youtu.be/4wJgc_–Qfo