YouTupdate (51)

Vrijdag 10 Augustus 2012 | 10:10 uur

Vorige maand tijdens YouTupdate 50 introduceerde ik de officiële playlist op Spotify. Inmiddels is alle beschikbare muziek uit 51 aflevering toegevoegd, goed voor een dikke 16 uur aan muziek. Voordat we overschakelen naar de muziek eerst aandacht voor de Olympische Spelen in Londen:

Gillette trapte vlak na de openingsceremonie van de Spelen een nieuwe campagne af. In de haven van Boston wenste het merk de Amerikaanse ploeg geluk met behulp van gigantische projecties op gebouwen en op een scherm van water.Justice - New LandsAmanda Palmer & The Grand Theft Orchestra - Want It BackAlt-J - TessellateTimeflies - Sleep ForeverMetronomy - The BayThe xx - AngelsPassion Pit - Constant ConversationsSigur Rós - Varúð

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.