Tuesday Inspiration: agile creativiteit

Dinsdag 14 Augustus 2012 | 19:03 uur
Tuesday Inspiration: agile creativiteit

Het woord 'agile' is niets anders dan het Engelse woord voor lenig, maar zonder nu de details in te duiken staat het ook voor een raamwerk om software te ontwikkelen (scrum is hier een voorbeeld van). Dat is interessant voor veel meer dan alleen software projecten moet Google gedacht hebben en wil de werkwijze daarom introduceren bij creatieve bureau's. Niet gek gedacht want creatie vraagt in de tijd van continu veranderende platformen en techniek (mobiele apps etc.) om een flexibele aanpak, iets waar agile dus voor staat. Flexibel en snel: release early, release often. Laten we kijken naar iets wat al deels werk en dan beslissingen maken en/of doorstomen. Op de Think with Google website dagen ze creatieven uit en geven ze tips over hoe dit aan te pakken.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.