Tuesday Inspiration: vintage shopping

Dinsdag 21 Augustus 2012 | 17:22 uur
Tuesday Inspiration: vintage shopping

Shane Sterling werkt als regisseur en designer onder andere voor Nike en rapper Drake, nu start hij een eigen video serie genaamd 'The Leadertape'. De eerste aflevering gaat over Sean Brown, eigenaar van vintage kledingwinkel The Art of Re Use. Brown ontdekte dat prima (designer) kleding goedkoop verkrijgbaar is bij het Amerikaanse Leger des Heils of tweedehands in kleinschalige winkels. In zijn winkel verzameld hij dit soort kleding en heeft een community opgezet voor koopjesjagers. In Leadertape legt hij uit hoe dat zo is gekomen en dat je er nog steeds stijlvol bij kunt lopen zonder veel geld uit te geven aan merkkleding.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.