De eerste trailer van Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Woensdag 5 September 2012 | 15:08 uur
De eerste trailer van Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Spionage, super ingewikkelde bloedlijnen, een vleugje fantasy, terroristen, robots, Japanse weirdness en Amerikaanse actiehelden. Metal Gear Solid is sinds de jaren 90 niet de meest toegankelijke serie games maar doet wat betreft kwaliteit niet onder voor grote, commerciële releases zoals de nieuwe Grand Theft Auto of Call of Duty. Afgelopen weekend was er ineens een introfilm van 10 minuten beschikbaar van het nieuwste deel: Ground Zeroes. Zelfs als je helemaal niets meekrijgt van het verhaal of de personages, de graphics blazen je weg. Een releasedatum is nog niet bekend, het zou wel gaan om een productie voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Vorige week werd al bekendgemaakt dat er ook een Hollywood film volgt.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.