Tijdens de London Fashion Week is het mogelijk om de lente/zomer 2013 collectie van Topshop (Twitter) direct online te bestellen. Met ‘direct’ bedoelt het merk in dit geval directer dan ooit want op het moment dat de modellen over het scherm schuifelen kun je de verschillende kleuren van de kleding en accessoires aanpassen en ook gelijk bestellen. In real-time dus! De show is zondag aanstaande om 16.00 uur Nederlandse tijd live te volgen op Topshop.com. Make-up zal binnen 48 uur na de show te bestellen zijn in de webshop, de kleding verscheept binnen 6 tot 8 weken. De collectie zelf ligt pas in januari 2013 in de winkels.

Naast dit alles is het mogelijk om de muziek van de show aan te passen, de soundtrack te downloaden via iTunes, screenshots te maken en deze direct te delen (een functie gemaakt door Facebook techneuten bij het merk zelf) en videoclips van de live registratie te maken.

Eerder was het al mogelijk om kleding in video’s te bestellen bij Gucci en ONLY, maar daar ging het niet om live evenementen en ontbrak het aan opties zoals het customizen van de kleuren.