YouTupdate (53)

Woensdag 10 Oktober 2012 | 10:10 uur

Op 1 november 2012 gaat de vijftigste James Bond-film in prèmiere: Skyfall. Daniel Craig speelt weer geheim agent 007 naar het personage van Ian Flemming en centraal staat dit keer zijn baas M, vertolkt door de eveneens vertrouwde Judi Dench. Adele heeft de eer van de titelsong:Klik hier om naar de YouTupdate Spotify playlist te gaan!

The Beards - Got Me a BeardMacklemore & Ryan Lewis ft. Wanz - Thrift ShopMacklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert - Same LoveSolange - Losing YouGrizzly Bear - Yet AgainMiike Snow - PretenderHalf Moon Run - Call Me in the AfternoonWHY? - StrawberriesI Am Kloot - Hold Back The NightMac Miller - Missed CallsThe Look: Elmo

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.