Yolanda Be Cool haalt We No Speak Americano terug

Donderdag 18 Oktober 2012 | 12:44 uur
Yolanda Be Cool haalt We No Speak Americano terug

Het Australische duo Yolanda Be Cool wil het album Ladies and Mentalman promoten door hun vorige hit 'terug te halen'. In februari 2010 was het liedje We No Speak Americano wereldwijd een monsterhit (in 16 landen op #1) en hoewel dat goed voor de zaken was, wil de band nu verder. Om de campagne in samenwerking met reclamebureau Gotham Inc. kracht bij te zetten laten ze het nummer van de Australische iTunes verwijderen en bieden ze via YolandaRecall.com de mogelijkheid een nieuw nummer te downloaden. In de video na de klik geven ze een verklaring voor het terughalen: "Because the beats are no longer fresh."

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.