Tuesday Inspiration: Google's Digital Creativity Guidebook

Dinsdag 4 December 2012 | 10:10 uur
Google's Digital Creativity Guidebook

Gevonden op de Creative Sandbox website van Google: het Digital Creativity Guidebook. Naar het model van het ouderwetse pop-up boek en helemaal in HTML5 gegoten. Op het eerste gezicht is er veel aandacht voor de eigen producten zoals Youtube en Google+, maar als je aan de rode lipjes trekt verschijnen cases van andere merken en hoe zij een bepaalde service hebben ingezet. Onder het kopje 'mobiel' komen we bijvoorbeeld een app van het Anne Frank Huis tegen. Een Chileense eco-campagne maakte handig gebruik van de 'skip ad'-knop op YouTube. Even het doorbladeren waard dus.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.