Tuesday Inspiration: 5 levenslessen van een webdesigner

Dinsdag 1 Januari 2013 | 15:31 uur
Tuesday Inspiration: 5 levenslessen van een webdesigner

"I just spent 2 hours writing a post about figuring out what to do with my life. It was slow, boring, and the ending didn’t make any sense. (...) Instead of writing about the things I’m still figuring out – I thought I’d write something about what I’ve learned so far in the last year." 

John O'Nolan gooit 5 wijze lessen die hij de afgelopen tijd leerde de wereld in. Hij is weliswaar een reizende webdesigner (hij werkt veel met WordPress) met behalve z'n camera, laptop en kite geen persoonlijke bezittingen, toch zijn de lessen zo aan het begin van het jaar zinvol voor iedereen.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.