Twitter is het nieuwe ‘de burger op straat vragen wat zij er van denken’. Commercieel en publiek, alle media vermelden tegenwoordig wat er populair is op Twitter en voorzien berichtgeving van reacties die publiekelijk domein zijn op de microblog dienst. Toch opvallend is de trailer van de nieuwe film Broken City waarin tweets over hoofdrolspeler Mark Wahlberg zijn verwerkt. Opvallend omdat de gebruikte tweets niet over Wahlberg’s optreden in Broken City gaan. In de VS komt de film op 17 januari 2013 uit en van de betrokken accounts heeft alleen @GypsyLullaby7 het over de film. In reactie op de vraag van iemand anders reageert zij: No sir I am not a film critic nor was I compensated by the company. I’m just a fan of Mark Wahlberg & Russell Crowe.”

De film draait vanaf 14 maart 2013 in de Nederlandse bioscopen.