Terwijl het tweede seizoen Suits zich in alle hevigheid op de Amerikaanse tv voltrekt is het een uitgelezen moment om de dames in de serie in de spotlight te zetten. Nu het advocatenkantoor waar hoofdpersoon Harvey Specter en protogé Mike Ross werken onder lijkt te gaan aan interne strubbelingen is elke aflevering erg spannend maar ik zou liegen als ik de aantrekkingskracht van de actrices zou ontkennen. Slimme dialogen op hoge snelheid, deze vrouwen gaan over lijken. Een ode aan hun.

Voor de downloaders: 21 februari 2013 is de finale, een derde seizoen volgt.

UPDATE 2016: leuk om te zien dat leading ladies Meghan Markle (Rachel Zane), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) en Gina Torres (Jessica Pearson) nog steeds van de partij zijn in alweer het zesde seizoen. Vanaf 13 juli op de Amerikaanse televisie.

Meghan Markle (1982)
Meghan Markle
Sarah Rafferty (1972)
Sarah Rafferty
Gina Torres (1969)
Gina Torres
Amanda Schull (1978)
Amanda Schull
Abigail Spencer (1981)
Abigail Spencer
Jacinda Barrett (1972)
Jacinda Barrett
Rachael Harris (1968)
Rachael Harris
Aarti Mann (1978)
Aarti Mann
Vanessa Ray (1982)
Vanessa Ray
Elisabeth Hower
Elisabeth Hower