Terwijl het tweede seizoen Suits zich in alle hevigheid op de Amerikaanse tv voltrekt is het een uitgelezen moment om de dames in de serie in de spotlight te zetten. Nu het advocatenkantoor waar hoofdpersoon Harvey Specter en protogé Mike Ross werken onder lijkt te gaan aan interne strubbelingen is elke aflevering erg spannend maar ik zou liegen als ik de aantrekkingskracht van de actrices zou ontkennen. Slimme dialogen op hoge snelheid, deze vrouwen gaan over lijken. Een ode aan hun.

Voor de downloaders: 21 februari 2013 is de finale, een derde seizoen volgt.

Meghan Markle (1982)
Meghan Markle
Vanessa Ray (1982)
Vanessa Ray
Aarti Mann (1978)
Aarti Mann
Elisabeth Hower
Elisabeth Hower
Sarah Rafferty (1972)
Sarah Rafferty
Jacinda Barrett (1972)
Jacinda Barrett
Gina Torres (1969)
Gina Torres
Rachael Harris (1968)
Rachael Harris