Lexus verbergt bikini-modellen in print met QR code

Donderdag 14 Februari 2013 | 17:35 uur
Lexus verbergt bikini-modellen in print met QR code

Vorig jaar boeide Ford Mustang met een uitdagende printcampagne in de Swimsuit Edition van Sports Illustrated, dit jaar waagt onder andere Lexus een poging. De gedachte achter deze tijdschrift advertentie is wel wat vergezocht: de 2014 Lexus IS is zo opvallend dat 'ie onmogelijk kan opgaan in het landschap en hetzelfde geldt voor de bikini-modellen die rondom de auto staan. Juist. Vervolgens is het mogelijk om een QR code te scannen met je mobiele telefoon die video's op drie plaatsen in de advertentie activeert waarop de modellen een paar pasjes laten zien.Kate Upton staat trouwens voor de tweede opeenvolgende keer op de voorpagina:

Sports Illustrated Swimsuit 2013

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.