Ik ben inmiddels overleden

Vrijdag 1 Maart 2013 | 21:25 uur
Ik ben inmiddels overleden

Net als in de rest van de wereld is het wachten op pakjes sigaretten waar alleen nog afschrikwekkende afbeeldingen op staan. Geen merklogo of termen als 'menthol' en 'drop' meer, maar foto's van kankerlongen en rottende tanden. Alleen een boodschap in tekst ('roken is dodelijk', 'rokers sterven jonger' etc.) zoals nu gangbaar is schijnt niet te helpen. De anti-lobby kan in ieder geval een tv-reclame uit 1996 van stal halen. Debi Austin toonde destijds hoe zij door een ventiel in haar hals inhaleerde om aan te tonen dat nicotine wel degelijk verslavend is. Austin overleedt op 22 februari 2013 op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.