Sex sells: zo verkoop je een nieuwe smartphone

Woensdag 13 Maart 2013 | 17:51 uur
Sex sells: zo verkoop je een nieuwe smartphone

Het verkopen van een nieuwe smartphone zal niet makkelijk zijn. Besturingsysteem, megapixels, het aantal processoren, voor consumenten is het nog moeilijk te volgen. En 'beter' is relatief want dit hangt sterk samen met je persoonlijke wensen en gebruiksgedrag. De Xperia Z heeft een flink 5,5 inch scherm, maar uit reclame-uitingen moet blijken dat 'ie tenminste 30 minuten lang water- en stofbestendig is. Op de winkelvloer gooi je zo'n apparaat dan in een aquarium of, zoals een T-Mobile winkel in Praag besloot te doen, je pakt het iets origineler aan...

Xperia Z bikini girl


Xperia Z bikini girl


Xperia Z bikini girl

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.