De film Chef gaat over chefkok Carl Casper (Jon Favreau, tevens de regisseur) die zichzelf opnieuw wil uitvinden en met een food truck van Miami via New Orleans en Austin naar Los Angeles rijdt. Een luchtige feel good comedy met veel close-ups van sappig eten én een soundtrack die naadloos aansluit bij de steden waar de karakters zich bevinden: latin- en New Orleans jazz, blues en een cover van Martin Gaye’s Sexual Healing door de Hot 8 Brass Band. Voor die laatste even aandacht, wat een plaat!

Nu aandacht voor heel andere muziek, een aantal met nakende video.

Movement – Ivory

Boreals – Nage

Foster The People – Pseudologia Fantastica

M83 – Lower Your Eyelids To Die With The Sun

Juce – Burning Up

Talisco – Your Wish

The Asteroids Galaxy Tour – My Club

Chet Faker – Gold

Zoot Woman – Don’t Tear Yourself Apart

Nog één keer Happy van Pharrell Williams, met Sports Illustrated