Vorig jaar maakte ik voor het eerst een lijst van de muziek die geen Logfather Awards gingen winnen: ‘Niet de Logfather Awards 2015’. Toch ook een leuk lijstje met onder andere Jett Rebel, Drake en Martin Garrix. Nu gaan we onvermoeid door met klappers die in de eerste drie maanden van 2016 opvielen. De Australische band Husky bracht I’m Not Coming Back al in 2014 uit, maar nu is er een hele toffe animatie bij gemaakt door het Britse Backyard Society.

Husky – I’m Not Coming Back

We gaan nog even terug naar de #2 van de Logfather Muziek Awards 2015: het Deense duo KILL J. Zij kwamen onlangs met de eerste EP: Quasi.

Justin Bieber stond ook in de lijst want zijn muziek was vorig jaar dik in orde. Dit is de Spaanse versie van Love Yourself, door Bely Basarte.

Kyteman – Root Canal Therapy via @DonnyOexman

Flume ft. Kai – Never Be Like You

Frances Rose – Dangerous

Steve Mason – Planet Sizes

Macklemore & Ryan Lewis ft. Leon Bridges – Kevin

Michael Kiwanuka – Black Man In A White World

Majid Jordan – King City

Kim Dotcom is bekend van Mega Upload en andere sites om bestanden (en dus copyrighted material) te delen. De beste man werd in 2012 op z’n landgoed in Nieuw-Zeeland opgepakt (zie The Raid), maar vecht de juridische gevolgen nog steeds aan. In de belachelijke video van Good Life wil hij aan de (ook Amerikaanse) autoriteiten laten zien dat z’n leven wel prima is.