Is dit de na-zomer? Sef en Aafke Romeijn (van deze super versie van Huilend naar de club) nemen ons nog even mee naar een ondergaande zon. Warm genoeg om alleen in een t-shirt naar buiten te stappen. Een glinstering op het frame van je vintage racefiets. Sojamelk of amandelmelk in je cappuccino? Bij de barbier: “Doe maar beetje opgeschoren. Jaren 40. Hongerwinter.” WAT GOED!

Op 30 september 2016 zijn we in ieder geval ook gelijk klaar voor de winter want dan komt de nieuwe Bon Iver! YAY! Aan het einde van dit artikel vind je de twee eerste singles van het album 22, A Million. Het werd duidelijk dat de band na 5 jaar weer een album zou uitbrengen op het door henzelf georganiseerde muziekfestival Eaux Claires. In de bossen van Wisconsin. James Blake en Erykah Badhu waren er ook.

Na de klik onder andere Dua Lipa, Michael Kiwanuka, Chvrches en meerrr.

Alle muziek uit deze rubriek is terug te vinden in de playlist op Spotify!

Sef ft. Aafke Romeijn – Alles Went

Donnie – Winkeltje

Big2 & Tellem ft. Sjaak – Probleem

Sevdaliza – Amandine Insensible

Dua Lipa – Blow Your Mind (Mwah)

Michael Kiwanuka – Cold Little Heart

Chvrches ft. Hayley Williams – Bury It

Møme ft. Merryn Jeann – Aloha

Mairo Nawaz x Glamcult – Superbad

Bon Iver – 22 (OVER S∞∞N) [Bob Moose Extended Cab Version]

Bon Iver – 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄ (Extended Version)