Wat is een Starboy?

Dit zal een verrassing zijn. Want inderdaad, als The Weeknd ft. Daft Punk – Starboy in dézé lijst staat, staat ‘ie precies niet in de lijst der lijsten. Sterker nog: de nummer 3 van vorig jaar staat in 2016 helemaal met lege handen! Het is niet slecht hoor, maar het is teveel Michael Jackson (luister ook I Feel It Coming) en verrast niet meer.

YouTube $

Zet de muziek van Fergie – M.I.L.F. $ uit en je hebt een leuke porno video. Goeie video wel.

Pillen poppen in Ibiza

Het leek mij gemakkelijk één van de rammers van 2016. Vooraf had ik ‘m in de top 3 gezet want bijna geen enkel ander nummer luisterde ik zo vaak. Helaas kwam het origineel al in 2015 uit, jammer!

Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix)

Merry Little Christmas

Leslie Odom Jr. heeft een mierzoete stem en dat is voor kerstliedjes wel zo fijn. Kerstliedjes hou ik natuurlijk vakkundig buiten de lijst, dus bij deze, op deze plek.

Leslie Odom Jr. – Merry Little Christmas

San Holo

Sander van Dijck heet ‘ie. Uit Zoetermeer. Geboren in 1990. Tourt nagenoeg het hele jaar door de VS, over succes gesproken.

Kijk ‘m hier uit z’n plaat gaan in de studio bij SLAM! Stukje passie naar de mensen toe.

Samen met Yellow Claw gaat Holo op Old City echt super hard. Eén van de nummers waar ik in 2016 heel goed op ging in ieder geval. Iets te hard voor de uiteindelijke prijzenkast.

Die staat op vrijdag 23 december op dit blog, tot dan!

1 2