Momenteel rijdt er een Tony Robbins bus door het internet EN DIE STOPT OVERAL. Bij Gary Vaynerchuk in de YouTube show #AskGaryVee, bij James Altucher in diens podcast en bij Business Insider, om er een paar te noemen. Voor als je Robbins nog niet kent en anderhalf uur over hebt, deze guy heeft z’n eigen Netflix-documentaire: I Am Not Your Guru. De docu volgt Robbins tijdens zijn 6-daagse event ‘Date with Destiny’ waaraan een paar duizend mensen mee doen, voor $4,995 per stoel. Mag je van denken wat je wilt.

In alle huidige media aandacht gaat ’t om zijn nieuwe boek Unshakeable, over hoe je financiële onafhankelijkheid voor elkaar bokst. De paragraaf hierboven geeft je in ieder geval één goeie tip…

Nou goed, in interviews is ‘ie boeiend om naar te kijken en te luisteren en ik pikte er laatst iets heel simpels uit. Echt iets belachelijks simpels, maar ik wilde het toch delen.

“The market never took a dime from anybody – only you did that – because you got fearful.”

Zo logisch. Je verliest alleen geld met de handel in aandelen als je op het verkeerde moment verkoopt. Als je uitstapt. Zoals toen ik kruimels Bitcoin naar weet ik wie stuurde om er van te af te zijn en het toen ineens weer veel meer waard werd. ($1220+ per stuk, getekend 14 maart 2017)

Deze simpele regel geeft mij ook wat rust omdat ik nog een positie in Twitter heb, voor bijna de helft van de waarde waarvoor ik het kocht…