De Gorillaz zijn al sinds 1998 een ‘virtuele’ band en geven al lang concerten met projecties hologrammen van de bandleden. In 2017 zijn we dichter bij die techniek dan ooit te voren, maar we zijn er nog niet. De band bestaat nog en ineens waren daar Ascension en Andromeda van het aankomende album Humanz. Dit is de 360 graden (!) video van Saturnz Barz.

Na de klik volgen de mooiste muziek en de tofste video’s van het afgelopen kwartaal, it’s that time again! Met o.a. Martin Garrix, Sevdaliza én enkele kanshebbers voor de zomerplaat van dit jaar. Zin in de zon!

Alle muziek uit deze rubriek (en alle voorgaande edities!) is terug te vinden op Spotify!

Martin Garrix ft. Dua Lipa – Scared To Be Lonely

Sevdaliza – Bebin

Happy Camper – Easy Way Out

Donnie – De Tuinslang

Kav Verhouzer ft. MODD – Shot My Love Down

Jamiroquai – Automaton

Julia Jacklin – Don’t Let The Kids Win via @Schrik

Linkin Park ft. Kiiara – Heavy

Lana Del Rey – Love

Calvin Harris ft. Young Thug, Pharrell en Ariana Grande – Heatstroke

Oriental Cravings ft. Luna May – Nomad

Aan The xx schonk ik niet heel veel aandacht, met een album in januari was het lastig om in de Muziek Awards te geraken en het was wat tam allemaal. Toch, hun mini-docu Night + Day is het bekijken waard.