Een podcast van Sef (Yousef) en Faberyayo (Pepijn Lanen) die een interessant persoon langdurig interviewen. Om de zomer mee door te komen zeg maar. In de eerste aflevering is het gelijk raak want in Herman Koch (auteur van Het diner en natuurlijk één van de bedenkers van Jiskefet) hebben ze een fijne gesprekspartner en wordt ronduit gepraat over schrijven en wilde feestjes op Ibiza.

“Zodat we later kunnen zeggen, die was nog bij ons in de studio. Gesprekken met interessante mensen, inspirerende mensen, mooie mensen, vervelende mensen, mensen met een vervelend randje, knuffelmensen. Personen vanuit alle windstreken en tussen alle uitersten en tegenpolen – oud en jong, plat en intellectueel, sexueel en asexueel, en ga zo maar door. Door oeverloos met elkaar te zwetsen ontvangen we wederzijds nieuwe inzichten en belangrijker nog, new emotions.”