15. Riverdale Cast – Milkshake en Candy Girl (Sugar Sugar)

Een geweldig teen drama spektakel is de serie Riverdale. De personages uit de stokoude Archie strips zijn omgetoverd tot moderne tieners en dus verkennen we vriendschap, drugs en seks met hyper-aantrekkelijke Disney-achtige sterretjes die allemaal kunnen zingen, dansen en tenminste één ander talent hebben.

© Giphy

In het stadje Riverdale is tegelijkertijd altijd wel een of andere gek losgeslagen waardoor de sexy lichamen af en toe hun ingewikkelde relaties en dampende douche-scenes moeten staken om een mysterie op te lossen. Heel vermakelijk!

© Giphy

En dan zingen en dansen ze dus ook nog. Nou ja, had ik al gezegd dat iedereen er perfect uitziet! 😍

https://youtu.be/uD9SnFsRcoU

14. Sigrid – Don’t Kill My Vibe

Wat een debuut zeg. De Noorse Sigrid had niet harder kunnen aftrappen. WAUW!

Heerlijk rare dansjes op het strand in de video ook:

En de akoestische versie? Die blijft overeind:

13. MØ – Bb

De Deense MØ ken je van 2015’s Lean On (toen op #17) en dit jaar deed ze een EP in d’r eentje.  Lekker zweverig synthesizer dingetje met heel veel kleine drops. Mooi in eenvoud:

“Bb, I will always
I will always love you”

12. Martin Garrix ft. Dua Lipa – Scared To Be Lonely

De tweede notering van Lipa in deze lijst. Garrix doet eigenlijk hetzelfde als vorig jaar (toen met Bebe Rexha) en noemt het dan ook een vervolg op In The Name Of Love dat toen op precies dezelfde positie stond. Prettig voorspelbaar!

11. Clean Bandit ft. Julia Michaels – I Miss You

Julia Michaels! Die bracht een heel fijn album uit dit jaar, Nervous System. Wat Clean Bandit doet op I Miss You is ‘op orde’ maar het gaat hier om Michaels.

1 2 3 4