Over Logfather.com

Logfather.com is een blog van Jeffrey Visser (1987, Amsterdam): online communicatie consultant en op Twitter te volgen via @Logfather. Hij werkt voor een internationale producent van elektronica en adviseert enkele creatieve en webdesign bureau's in Amsterdam over online communicatie en content creatie. Van Ons bijvoorbeeld.

Logfather.com
Voor op het nachtkastje. Voor tijdens de lunchpauze.
Voor als je het internet hebt uitgelezen.


Logfather.com ging op 30 juni 2005 online. Met dank aan Tobias Bos en Thijs Schrik.

Twitter Over de auteur
Jeffrey Visser (1987, Amsterdam) groeide onder de rook van Amsterdam op met de Game Boy en PlayStation. In 2004 begon hij met bloggen, toen nog over zijn leven als scholier en de jeugdige onderwerpen die op zijn pad kwamen. Na de havo vertrok hij voor een jaar high school in Madison, Wisconsin en bezocht voor InsideGamer.nl in 2006 de Electronics Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

Na dat jaar in Amerika waagde hij zich aan Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht maar behaalde in juni 2011 de titel 'bachelor of Communication & Multimedia Design' aan de Hogeschool van Amsterdam en volbracht de minor Digital Media aan de Universiteit van Amsterdam. Als onderdeel van deze studies liep hij stage bij Ketchum Pleon, MTV Networks - Comedy Central en werkte hij mee aan de oprichting van de start-up CrowdResearch.

Naast zijn eigen blog schreef hij vanaf het jaar 2002 o.a. voor de websites van Comedy Central, IN10, InsideGamer, Mannenbrandstof, SchrikLog en South Park.

Contact en adviesAdverteren
Logfather.com maakt graag ruimte voor mooie reclame. Informeer naar de mogelijkheden om een grote groep creatieven en tech savvy ondernemers aan te spreken.